Poslanih že prek 7000 izdelkov!                         Darilna embalaža!                          Brezplačna poštnina!                      Božična naročila do 19.12.2018

041 383 943
info@bromelia.si
Košarica 0,00 € 0 item(s)

V nakupni košari ni artiklov.

Znesek: 0,00 €

Verižice z imenom - Blog Bromelia

Poišči modne dodatke, moden nakit, unikaten nakit, clutch torbice v spletni trgovini Bromelia.

 • Verižica srčni utrip

  Za izdelavo srčnega utripa priporočamo, da se nam pošlje sliko utripa, ki ga dobite proti koncu nosečnosti na CTG-ju.rose gold verizica srcni utrip

  Najlažje in najbolj točno je možno izdelati verižico po eno-črtni krivulji. Največ strank se odloči izdelavo utripa svojega otroka ko je le ta še vedno v trebuščku matere. Lahko nam pošljete tudi sliko CTG-ja iz porodne sobe če želite imeti spominček vaše najlepše/najtežje/dramatične/boleče izkušnje.

  Beri naprej
 • KATERI CIRKON NAJ IZBEREM?

  Tistega, katerega barva ti je najbolj všeč ali tistega, ki ustreza mesecu vašega rojstva. Katerega ne priporočam? Bisernega. Vse ostale cirkone je Swarovski_barvemogoče vdelati v srebro razen bisera, ker je okrogle oblike in ga je mogoče le zalepiti v srebro. Ker lepila ne zagotovijo, da bodo večno držala in posledično se cirkon izgubi.

   

  Beri naprej
 • ZAKAJ VERIŽICA Z IMENOM?

  verizica_z_imenom_Danica_Lovenjak

   

  Modni hit, ki traja in traja je nedvomno verižica z imenom, ki jo nosijo že vse domače in tuje zvezdnice. Z unikat verižico, ki nosi tvoje ime boš pritegnila poglede, ki bodo vsekakor zavidljivi. Svojo verižico z imenom lahko okrasiš s kamenčki ali motivi v željeni barvi, prepusti se domišljiji in kombiniraj svoj popolni srebrni ali zlati nakit.

  Beri naprej
 • TI JE SREBRO POTEMNELO?