Poslanih že prek 8000 izdelkov!                                       Darilna embalaža!                                         Brezplačna poštnina!                     

041 383 943
info@bromelia.si
Košarica 0,00 € 0 item(s)

V nakupni košari ni artiklov.

Znesek: 0,00 €

ZAKAJ RODIRANJE SREBRA?

 

rodiranje verizice z imenomRodiranje je plastificiranje srebra z rodijem, saj le ta ščiti srebro pred škodljivimi zunanjimi vplivi zaradi katerih srebro oksidira (potemni). Izdelkom priložimo navodila za uporabo in nego nakita, ki ni rodiran.

Rodij je srebrno-bela kovina, ki jo pogosto najdemo v rudah platine. To je najdražja plemenita kovina. V svojem naravnem trdnem stanju je rodij preveč težko preoblikovati, vendar se uporablja kot zlitina v taljenju platine in paladija.

 

Rodiranje je postopek nanašanja kovine, ki se uporablja kot premaz materialov z okrasnim in zaščitnim slojem rodija. Rodij je plemenita kovina, ki daje zelo svetel in trpežen sloj, ki se uporablja kot prevelka. Ko se nanese tanko prevleko, le ta zagotavlja izjemno trajen zaključek, ki močno izboljša videz in obstojnost vseh kovin na katerih se uporablja. Pomembno je, da se zavedamo, da rodiranje ne bo trajalo celo večnost. Življenska doba se spreminja in je odvisna od številnih dejavnikov. S primerno skrbjo in uporabo, izdelek ohrani svojo lepoto več deset let.

 

 

 

Da bi zagotovili čim daljši prvotni sijaj rodiranega nakita, ga občasno očistite z mešanico blagega šampona in malo vode. Nikoli ne uporabljajte kemičnih čistil na rodiranih izdelkih ali ultrazvočna čistila, ki vsebujejo kemikalije. Ne uporabljajte polirne krpe, namenjene za uporabo na zlatem ali srebrnem nakitu ter zagotovite, da nakit ni v rednem stiku s trdnimi površinami.srebrna verizica neskoncna imena

Krpe iz mikro-fibra so še najbolj primerne za čiščenje rodiranih izdelkov. Poskrbite, da se nanesen parfum in ličila posušijo preden si nadenete nakit. Ko ne nosite nakita, le tega očistite z vodo (če se ličila primejo) in ga shranite v primerno škatlico, da se izognete poškodbam. Pozorna skrb rodiranih izdelkov bo ohranilo svojo fantastično, odsevno belo barvo in lahko boste še dolga desetletja uživali v njeni lepoti.

 

Oglej si verižice iz srebra z možnostjo rodiranja!

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke. Preberi o uporabi piškotkov.
x