Poslanih že prek 8000 izdelkov!  -- Darilna embalaža! -- Brezplačna poštnina!

Košarica 0,00 € 0 item(s)

V košarici nimate artiklov

Skupaj za plačilo: 0,00 €

Najpogostejša vprašanja

 

Za najhitrejše odgovore na vaša vprašanja najprej preverite rubriko Najpogostejša Vprašanja. Če še vedno niste prejeli odgovora na vaše vprašanje, nas kontaktirajte na naš mail za informacije in pomoč: [email protected]


Bromelia.si smo podjetje, ki svojim strankam nudi unikat nakit po dostopnih cenah. Lahko izberete nakit v tanjši različici ter brez rodiniranja in s tem dajemo cenovno dostopnost.
Lahko dodamo material za večjo trdnost izdelka in dolgotrajneši sijaj.

Nakit je iz srebra 925, kar pomeni da material vsebuje 92,5% srebra, ostalo so primešane druge kovine, ki dajeju srebru večjo trdnost. Ostale kovine so v sklopu z zakonodajo (brez alergena Niklja). Kovine se dodaja srebru kajti le ta je premehak in končni izdelek ni primerno trden za izdelavo, saj bi se nakit lomil. Vsi naši izdelki vsebujejo žig pristnosti materiala (925).
Srebro ne oksidira. Oksidirajo lahko ostale primešane kovine. Zato se srebro rodinira - plastificiranje končnega izdelka z rodijem. Rodij ščiti izdelek pred zunanjimi vplivi pred oksidacijo.  

 

Če naročite izdelek brez rodiniranja se garancija izdelka skrajša na 3 mesece. V primeru rodiniranja se garancija podaljša na 8 mesecev. V tem času izdelek lahko reklamirate za vsako vidno napako. Kasneje so storitve plačljive po ceniku.


 

O naših izdelkih


Nakit z osebnim imenom je unikat izdelano vsako posebej, kot so verižice z imenom, obeski z imenom, prstani z imenom, zapestnice z imenom, verižice z začetnicami in še veliko več. Nakit z osebnim imenom je postalo popularno zaradi številnih zvezdnic kot je Sarah Jessica Parker (a.k.a. Carrie Bradshaw) iz TV serije ''Seks v mestu''. Nakit v ''Carrie'' slogu je najbolj zaželjena pisava med osebnimi ogrlicami. Z nošnjo unikat izdelanega nakita z osebnim imenom postanete unikat in modni v istem času.

 

Ali je to primerno za darilo?

 

Seveda! To je najlepše in najbolj zaželjeno darilo za vse starostne skupine. Naši izdelki so popolni za Rojstni dan, Materinski dan in za Božične ter Novo-Letne praznike. Imamo tudi kategorijo za Družino, kategorijo za Zaljubljene s posebnimi verižicami, zapestnicami in prstani. Nakit za Zaljubljene je še najbolj poseben v času Valentinovega.

 

Pošiljate tudi v tuje države?

 

Pošiljamo kar po celem svetu. Potrebno je le izvršiti plačilo PO PREDRAČUNU. Račun pošljemo kar preko spleta, saj vam ne želimo pokvariti darila.

 

Kako velik je obesek z imenom?

 

Dolžina obeska je odvisna od število črk v imenu.

Povprečna dolžina obeska je 2cm - 5cm

Dolžina Srebrne Verižice Začetnice Srce je 30mm.

Verižica z Imenom Barvna iz Akrila ima povprečno dolžino 2cm - 5cm.

 

Ali je v dolžino verige vključena tudi dolžina obeska?

 

Dolžina verige, omenjena na naši spletni strani ne vključuje dolžine obeska. Na primer: če naročite ime z verigo 40cm, bo celotna verižica dolga 42cm - 45cm. Za več informacij kliknite na članek Izmerite si dolžino verige.

 

Iz kakšnega material izdelujete nakit?

 

Naš nakit je izdelan iz naslednjega materiala:

18 karatno rumeno Zlato pozlačeno čez Srebro 925/000 (brez Niklja).

18 karatno belo Zlato pozlačeno čez Srebro 925/000 (brez Niklja).

Srebro 925/000 (brez Niklja).

14 karatno rumeno Zlato 585/000

14 karatno belo Zlato 585/000

Akril (ustvarjeno iz visoko-kakovostne kondezirane plastike).

 

Kakšne oblike verige ponujate?


 

Ali lahko izberem drugačno verigo za željeni izdelek?

 

Seveda. Vendar je možno doplačilo za izbiro druge verige. Za več informacij nas kontaktirajte na mail [email protected]

 

Ali bo srebro potemnelo?

 

Srebro lahko sčasoma potemni. Če imate kisel tip kože, lahko izdelek iz srebra potemni precej hitro. Zato vam ponujamo dodatno plast rodiranja obeska, ki proces temnenja srebra preprečuje. Za več informacij si preberite članek Kako poskrbeti za nakit.

 

Naročila sem ogrlico s cirkonom. Kje na obesku boste postavili cirkon?

 

Cirkon lahko postavimo skoraj povsod na obesku. Če ne boste drugače zahtevali, vam ga bomo postavili na piko črke i (če jo obesek vsebuje). Za imena, ki ne vsebujejo črke i bomo cirkon postavili v začetno črko imena.

 

Kako izberem pravilno velikost prstana?

 

Spodaj je razpredelnica velikosti prstana. Za 100% prepričanost si lahko izmerite vašo primerno velikost prstana pri vašem zlatarju.

V pomoč vam je lahko tudi članek Izmerite si velikost prstana.

 

Ali imate nakit z imenom, ki vsebuje 2 veliki začetnici?

 

Da, v ponudbi imamo tudi Verižico z Imenom, ki vsebuje 2 veliki začetnici. Ta model lahko naročiš v srebru.

 

 

 

Če vam nismo odgovorili na postavljeno vprašanje nam ga lahko zastavite na [email protected] ali na telefonsko številko

041 383 943.Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke. Preberi o uporabi piškotkov.
x