Poslanih že prek 8000 izdelkov!  -- Darilna embalaža! -- Brezplačna poštnina!

Košarica 0,00 € 0 item(s)

V košarici nimate artiklov

Skupaj za plačilo: 0,00 €

Plačilo in dostava

Spoštovani kupec

 

Čas dobavljivosti unikat izdelanega nakita je odvisna od izdelka in je napisan pod Dodatne informacije pod opisom želenega izdelka. 

 

Če želite izdelek v krajšem roku nas najprej kontaktirajte in preverite če je dobava možna v tem času ([email protected] ali 041 383 943).

 

Naša spletna trgovina ponuja več različnih načinov plačila in dostave. Način plačila in dostave si lahko izberete v procesu nakupa.

 

NAČIN PLAČILA

 
 

Plačilo po povzetju

Plačilo se izvrši ob prevzemu paketa, ki ga prejmete po pošti.

V primeru nakupa unikat izdelka izdelanega po natančnih navodilih potrošnika, le ta  nima pravice do odstopa od pogodbe iz prvega stavka 43. č člena pri pogodbah, katerih blago zaradi svoje narave ni primerno za vračilo.

Preberi več: ZVPot

Stroški plačila ob prevzetju znašajo 3,50 €

 

PayPal sistem

PayPal je eden izmed najbolj varnih načinov plačevanja na svetu. Omogoča, da plačujete s PayPal računom ali pa s kreditnimi karticami.

Pridobitev PayPal računa, ki vam omogoča popolno varno plačevanje po spletu je zelo preprosta.

Poštnina pri tem plačilu je brezplačna.

PayPal Acceptance Mark

 
 

Preko spletne banke oziroma s predračunom

Plačilo po predračunu vam omogoča, da naročene izdelke plačate preko spletne banke ali osebno na banki. Po elektronski pošti boste ob naročilu dobili vse potrebne podatke za plačilo. Čas dobavljivosti prične z dnem, ko je denarni znesek viden na našem transakcijskem računu.

Poštnina pri tem plačilu je brezplačna.

 

NAČIN DOSTAVE

 
 

Pošta Slovenije

Naročene izdelke vam dostavi Pošta Slovenije.

Plačilo po povzetju oz. ob prevzemu izdelkov vam omogoča, da izdelek plačate šele, ko vam ga dostavijo na dom. Izdelek plačate osebi, ki ga dostavi.

V primeru, da vas ni doma, vas bo izdelek čakal na pošti. Plačali ga boste ob prevzemu.

 
 

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava je na voljo vsem v Sloveniji, ne glede na lokacijo prebivališča.  Na voljo pa so vsi izdelki, ki so prikazani v katalogu spletne trgovine Bromelia.si.

 

Brezplačna dostava je na voljo v primeru izbire plačila prek predračuna oziroma Paypal-a. V primeru, da izberete dostavo po povzetju, vam zaračunamo stroške odkupnine v višini 3,5€

 
 
 

Mednarodna dostava

Omogočamo dostavo po celem svetu, ne glede na lokacijo prebivališča. Na voljo so vsi izdelki, ki so prikazani v katalogu spletne trgovine Bromelia.si

 

Za tuje države je možno plačilo le po predračunu in preko sistema Paypal. Čas dobavljivosti in stroški poštnine se ne spremenijo.

 
Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke. Preberi o uporabi piškotkov.
x